Start
Kinderproducties
  Clown Dobbel
  Lachebekjes
  Kleine Arthur
  Pinokki-oh!
  Meerminnetje
Evocaties
Mister Boullart
Referenties
Contact
Atelier TopGesubsidiŽerd door Province Oost-Vlaanderen


Toevoegen aan uw favorieten
Print deze pagina
Clown Dobbel en de heksenzwam

Door een stommiteit van Dobbel is de koningin veranderd in een aap. De heksenzwam kan de betovering ongedaan maken maar Troela het duivelinnetje en Basil de dwaze krokodil strooien roet in het eten.

Voor zijn dertigjarig bestaan maakte theater Top een soort best of- productie: een mix van klassieke interactieve poppenkastelementen met hedendaagse beeldende en dramatische accenten. Het resultaat is een spetterend grappig ťn visueel spektakel dat meteen bijzonder veel lof oogstte bij het publiek. Ideaal als Halloweenvoorstelling!
Clown huren? Ontdek Clown Dobbel en de Heksenzwam!Clown huren? Ontdek Clown Dobbel en de Heksenzwam!Clown huren? Ontdek Clown Dobbel en de Heksenzwam!
Spel: Marie en Gert Boullart
Regie: Bart Boullart
Poppen: Axtell Expressions USA
Kostuums: De Feestwinkel
Script/muziek/decor: Gert Boullart
Zeer geschikt voor: cultuurcentrum, vereniging, communie, lentefeest, kleuter en lagere school, grootoudersfeest, privťfeest, animatie bedrijfsfeest, kinderverjaardag, feesttent, speelplein, grootoudersfeest, straattheater en openluchtfestival
Informatie & reservaties: info@theatertop.be of tel. Bart Boullart: +32.475.76.82.67

Een clown huren? U kan clown Dobbel huren als clownsact voor een voorstelling op uw feest! Een clown huren is de ideale manier om de kinderen en jongeren op uw feest te entertainen. Neem gerust contact op met ons als u een clown wenst te huren.

info@theatertop.be | reservaties: +32.475.76.82.67